Kinderen uit de knel

Locatie: Buurthuis de Yp, Oeverwallaan 130, Den Haag Ypenburg.
Kosten: met verwijzing van huisarts of wijkteam vergoed door de gemeente.

Een aantal professionals van kindinpraktijk is opgeleid voor het uitvoeren van “Kinderen uit de Knel”. Dit is een training voor gezinnen die verstrikt zijn geraakt in scheidings-conflicten rond de zorg voor de kinderen, wonen, financiën en andere belangrijke onderwerpen; de zogeheten vechtscheiding.
Doel van de training is dat kinderen uit de knel raken: de strijd tussen ouders vermindert en er worden nieuwe manieren gevonden om met de conflicten om te gaan. Zo kunnen de kinderen zich weer veilig voelen. Dit is nodig om zich goed te ontwikkelen.

De training bestaat uit negen groepsbijeenkomsten voor ouders. De kinderen uit de deelnemende gezinnen komen gelijktijdig op dezelfde locatie bijeen in een kindergroep. De bijeenkomsten vinden om de week plaats, op donderdagmiddag van 15-17 uur.

“Kinderen uit de Knel” wordt uitgevoerd door De Opvoedpoli. Lilian Regeer is als oudertherapeut en kindertherapeut aan het programma verbonden.

De methodiek van “Kinderen uit de Knel” is ontwikkeld door het Lorentzhuis en het Kinder- en Jeugdtraumacentrum in Haarlem. De mensen van kindinpraktijk zijn door hen getraind. Kijk voor uitgebreide informatie over deze methodiek op kinderenuitdeknel.nl

Heeft u vragen of wilt u extra informatie neem dan contact met ons op via 015-2024606 of stuur een mail naar: info@kindinpraktijk.nl.
Aanmelden voor Kinderen uit de Knel kan via de Opvoedpoli.

Overzicht Aanbod

Postadres

Delftsestraatweg 280A
2645 AE Delfgauw

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This