Psychologische behandeling

Locatie: Nassaulaan 23 in Delft. Indien gewenst kan behandeling ook plaatsvinden in Den Hoorn.

De kinderpsycholoog van kindinpraktijk heeft veel kennis en ervaring in het behandelen van psychische problemen bij kinderen en jongeren. Hierin werkt ze samen met ouders en als het nodig is en gewenst met scholen of andere betrokken partijen.

Bij een psychologische behandeling staat de psychische klacht van het kind en de manier waarop het zijn omgeving beïnvloedt centraal. Psychische problemen hebben meestal iets te maken met wat je denkt, voelt of doet. De klachten kunnen klein zijn, maar ook heel heftig. Soms heb je er al lang last van, soms nog maar kort.

De stap om met een psycholoog over je problemen te praten, is vaak niet zo makkelijk, maar het kan je wel echt helpen om van je problemen af te komen. Een psycholoog probeert je klachten zo goed mogelijk te begrijpen en aan je uit te leggen. Vervolgens ga je samen aan het werk om de klachten te verminderen.

Helma Winkler– Psychologisch Pedagogisch Adviesbureau Winkler

Heeft u vragen of wilt u extra informatie neem dan contact met ons op via 015-2024606 of stuur een mail naar: info@kindinpraktijk.nl.

Overzicht Aanbod

Postadres

Delftsestraatweg 280A
2645 AE Delfgauw

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This