Training sociale vaardigheden

Locatie: Zuideindseweg 62 in Delfgauw.
Kosten: op aanvraag.

Kindinpraktijk geeft trainingen voor kinderen en jongeren die niet in staat zijn om aansluiting te vinden bij hun leeftijdgenoten. Omgaan met anderen kun je namelijk leren, evenals hoe je het best kunt reageren in moeilijke en vervelende situaties.

Een training biedt kinderen en jongeren een mogelijkheid om te werken aan hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. Zo kan voorkomen worden dat de ze vastlopen, geen vrienden meer hebben, of geen zin hebben in school waardoor zij hun leermotivaties verliezen.
In kleine groepen wordt onder leiding van ervaren en goed opgeleide trainers geoefend in o.a. complimenten geven en ontvangen, het voeren van een gesprekje, gevoelens tonen en herkennen, voor jezelf opkomen, omgaan met pesten en plagen, lichaamshouding en stevig staan.

Sascha Fransen geeft de training “Ik ben Ik””. Dit is een therapeutische training waarin sociale vaardigheden en weerbaarheid aan bod komen voor kinderen en jeugdigen.

Bekijk voor meer informatie de pagina van ons expertiseteam sociaal emotionele ontwikkeling.

Heeft u vragen of wilt u extra informatie neem dan contact met ons op via 015-2024606 of stuur een mail naar: info@kindinpraktijk.nl.

Overzicht Aanbod

Postadres

Delftsestraatweg 280A
2645 AE Delfgauw

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This