Kindinpraktijk geeft eerste donatie voor Microkrediet voor Moeders Academy

De eerste donatie voor het opzetten van de Microkrediet voor Moeders Academy voor vrouwelijke ondernemers is een feit. De coöperatie ‘Kindinpraktijk’ in Delft, waar vrijgevestigde jeugdhulpverleners bij aangesloten zijn, vonden de MvM Academy goed aansluiten bij hun visie:

“We willen graag iets bijdragen aan de maatschappij, iets teruggeven. De MvM Academy is perfect omdat we èn Heidi Termorshuizen een warm hart toedragen en het in de lijn van ons werk ligt. We kenden Heidi als voormalig coöperatielid erg goed dus toen zij vertelde dat ze bij Microkrediet voor Moeders dachten aan het uitbreiden van de Stichting met deze academie zeiden we gelijk ja. Het komt heel dichtbij wat wij doen en zijn. Ook wij zien in onze praktijken dat als je vrouwen helpt met het oplossen van hun problemen en hen handvatten geeft om hun leven anders aan te pakken je een wereld van verschil kunt maken”, aldus Lilian Regeer van Kind in Praktijk die de eerste cheque van 500 euro aan Heidi mocht aanbieden.

Overzicht Nieuws

Sensorische informatieverwerking

Sensorische informatieverwerking

Bij sensorische informatieverwerking worden de prikkels die je met je lichaam waarneemt, door de hersenen verwerkt.

geplaatst: 16-05-2018

Ik ben Ik training start half maart

Ik ben Ik training start half maart

Half maart a.s. start speltherapeute Sascha Fransen weer met “Ik ben Ik”, een weerbaarheidstraining voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

geplaatst: 27-02-2018

Postadres

Delftsestraatweg 280A
2645 AE Delfgauw

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This